Naše stranke

Izbrali smo le nekaj prepoznavnejših podjetij z različnih področij, sicer pa pokrivamo vsa področja in prevajamo raznovrstna besedila od finančnih poročil, pogodb, časopisnih člankov do navodil za uporabo itd.

kapitalska družba
"Z delom prevajalske agencije Julija smo zelo zadovoljni, saj zaposlene odlikuje prijaznost, potrpežljivost in strokovnost. Poleg tega se zelo hitro odzivajo na naše, pogosto "last minute", zahteve in so pripravljeni na sodelovanje tudi v poznejših urah."
nestle
"We very appreciated the quick and professional service at Julija. Prompt reply, timing flexibility and good translations quality are for sure good reasons to work together in future".
Združenje MANAGER
»Svet postaja globalna vas in biti vpet v mednarodno okolje je nuja. Posledično je tudi vse več strokovnih dogodkov mednarodnega značaja, zato je pomembno, da dober prevod pospešuje komunikacijo. Združenja Manager sodeluje s prevajalstvom Julija v okviru svojih srečanj, ki se jih udeležujejo poleg domačih tudi tuji managerji delujoči v slovenskem prostoru, pa tudi številni ugledni tuji gostje in strokovnjaki« .
Internet Influence
I have worked with Julija prevajalska agencija on numerous occasions, each and every time they’ve exceeded our expectations.  On occasion we’ve needed to get jobs completed within tight deadlines, luckily for us Julija prevajalska agencija have always completed them within the time and budget.  Thank you from all at Internet Influence, and look forward to working with you in future.
Prva Group
… Vse poteka profesionalno in v dogovorjenem roku, zato smo z vašim sodelovanjem zelo zadovoljni…
Unior
… Agencija Julija nam zagotavlja hitre  in strokovno opravljene prevode. V vsakem trenutku se lahko zanesemo na spoštovanje rokov in kvalitetno opravljene storitve...
Žurnal24
… profesionalni in prijazni, ki se držijo rokov in so hkrati pripravljeni prisluhniti potrebam po nujnih prevodih, ki jih potrebujemo v zelo kratkem času...
kid
… Agencija Julija se na naše zahteve vedno odzove s hitrostjo, fleksibilnostjo in strokovnostjo opravljenega dela. Kljub vsebinsko zahtevnim dokumentom, so le-ti vedno pravočasno in korektno prevedeni za našo nadaljnjo uporabo...
I feel Slovenia
… Prevodi so narejeni hitro, natančno in kvalitetno. S prevodi smo zelo zadovoljni…
Institut jožef štefan
… V izobraževalnem centru za jedrsko tehnologijo Instituta "Jožef Stefan" smo pri agenciji Julija naročili več prevodov strokovnih besedil. S storitvijo smo bili vedno zadovoljni, saj so bili prevodi korektni in hitro opravljeni…
obi
... zelo smo zadovoljni s kakovostjo vaših storitev, z odzivnim časom in predvsem s tem, da vedno dobimo zelo kakovostne prevode raznovrstne dokumentacije točno ob dogovorjenem roku…
Sava hotels & resorts
Prevajanje v turizmu je precej kompleksno, saj prevodi nikakor ne smejo biti dobesedni, ampak morajo biti teksti napisani v vseh jezikih enako doživeto. V prevajalski agenciji Julija so prizadevni, sistematični in hitri.
center za poklicno izobraževanje
... Kakovostno in hitro opravljena storitev. Podjetje, na katerega se lahko zanesemo...
UNI Nova Gorica
Naše izkušnje na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici s Prevajalsko agencijo julija so izredno pozitivne, saj so njihove storitve zelo kakovostno in strokovno opravljene.
stik
Pred časom smo izbirali prevajalske agencije za naš javni zavod, ki pokriva več različnih vsebinskih področij. Z izborom agencije Julija smo za primerno ceno dobili zelo kvalitetno storitev na vseh področjih, tako lektorskem kot prevajalskem. Še posebej naj poudarim njihov profesionalni in hiter pristop od naročila do izvedbe. Prevajalsko agencijo Julija priporočam vsem, ki pri svojem poslovanju prisegajo na kvaliteto in korektnost.
Steklarna Hrastnik
Z agencijo Julija imamo glede prevajanja ter profesionalnega odnosa zaposlenih samo pozitivne izkušnje. Dosledno upoštevajo roke, pri svojem delu so natančni, do nas pa imajo vedno izjemno topel odnos.
Ob 150. obletnici podjetja, ki smo jo praznovali v letošnjem juniju, so delo na področju simultanega prevajanja opravili več kot odlično, z najsodobnejšo tehnološko opremo. So zanesljiv partner.
zrss
S prevajalsko agencijo Julija smo v času slovenskega predsedovanja pedagoškim delovnim telesom v Evropski šoli s sedežem v Bruslju zelo dobro sodelovali. Usluge so bile profesionalne in ažurne.
Elektronček
Z agencijo Julija sodelujemo pri prevodih strokovnih besedil v tuje jezike. Pohvalo si zasluži njihova ažurnost, doslednost in odnos do pisane besede

Spodnji obrazec vam omogoča oddajo spletnega naročila.

Oddaj naročilo