Prevajanje v angleščino in iz angleščine

Besedila, napisana v angleškem jeziku, ne bodo več problem. Za to poskrbimo v slovenski Prevajalski agenciji Julija.

Angleški jezik je eden od najbolj razširjenih jezikov na svetu in zavzema položaj svetovne lingue france. Uporablja se na različnih področjih in z angleškimi besedili se srečujemo vsepovsod:
  • v literaturi za izobraževanje v šoli ali na fakulteti,
  • v literaturi za izobraževanje odraslih,
  • v drugi strokovni literaturi,
  • v leposlovni literaturi oziroma literaturi za prosti čas,
  • na spletu, v revijah, časopisih in drugih medijih itd.

Prevod besedila, pa naj bo to iz angleškega v slovenski jezik ali obratno, mora biti izdelan kakovostno. Za to poskrbijo specializirani prevajalci, ki obvladajo vse slovnične ter kulturne in druge jezikovne posebnosti tako angleškega kot slovenskega jezika. Vsak prevod je poslan tudi v državo, kjer je prevajani jezik uradni jezik, poleg tega je poskrbljeno za lektoriranje in redakcijo. Vsak prevod iz angleščine v slovenščino in obratno je treba večkrat preveriti. Tako vam lahko specializirani prevajalci ponudijo prevod najboljše kakovosti brez nepotrebnih napak.

Seveda pa naši prevajalci pokrivajo širok izbor področij, kot so pravo, finance, gospodarstvo, kemija, zoologija, strojništvo, avtomobilizem, tehnika, medicina, gradbeništvo, turizem, leposlovje, članki, spletne strani in še bi lahko naštevali.
Če imate dodatna vprašanja, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za prevod besedila iz angleškega v slovenski jezik ali obratno ter morda še za prevod v kateri drug tuji jezik.

Spodnji obrazec vam omogoča oddajo spletnega naročila.

Oddaj naročilo