Prevajanje v nemščino

Nemščina je na splošno razširjen jezik po svetu, še posebej v Evropski uniji. V različni literaturi in tudi na svetovnem spletu boste našli veliko nemških besedil z različnih področij. Za takšne in drugačne prevode besedil iz nemškega v slovenski jezik ali obratno se je najbolje obrniti na specializirane prevajalce.

Specializirani prevajalci se lahko pohvalijo s svojimi lastnostmi, kot so:
  • prevajalska izobrazba,
  • izkušnje v prevajanju,
  • natančnost (večkratni pregled prevodov), zanesljivost in odgovornost,
  • obvladanje jezika, v katerega prevajajo, in jezika, iz katerega prevajajo,
  • poznavanje ciljne kulture,
  • razvit občutek za uporabo prevajalskih strategij itd.

Področij, kjer se boste srečevali z besedili nemškega jezika, je veliko. Predvsem boste strokovne prevode potrebovali tisti, ki se izobražujete in ki uporabljate nemški jezik na delovnem mestu. Da boste lahko komunicirali s ciljno skupino, kateri je nemščina prvi jezik, bomo prevedli vaše slovensko besedilo v nemščino.

Kakovostno prevedeno besedilo v nemščino ali slovenščino vam zagotovimo tako, da prevode večkrat pregledamo, nato pa jih damo v pregled lektorju, ki mu je jezik prevoda materni jezik. Z našimi prevodi se boste izognili morebitnim napakam in vi ali vaša ciljna skupina bo v roke prejela prevod, ki bo razumljiv in kakovosten. Pripravite nemško ali slovensko besedilo, za katero želite prevod, in dogovorili se bomo o času, ceni ter drugih podrobnostih za prevod želenega besedila.

Spodnji obrazec vam omogoča oddajo spletnega naročila.

Oddaj naročilo