Prevajanje iz italijanščine v slovenščino in obratno

Poslovanje in komuniciranje s sosednjo Italijo ni nič nenavadnega. Ob tem pa se srečujete z italijanskim jezikom, ki vam lahko povzroča manjše ali večje probleme. Besedila v italijanskem jeziku, ki jih morate prebrati ali napisati, vam s pomočjo Prevajalske agencije Julija ne bodo več predstavljala težav. Prevajalska agencija Julija vam namreč zagotavlja pomoč specializiranih prevajalcev, ki bodo besedilo hitro in kakovostno prevedli tako iz italijanskega v slovenski jezik kot iz slovenščine v italijanščino.

Prevodi iz italijanščine in v italijanščino morajo biti napisano strokovno, da bo vaša ciljna skupina razumela besedilo. Po kakšnem postopku vam bomo prevedli besedilo?
  • Za vaše povpraševanje smo na voljo 24 ur na dan. Pripravili vam bomo ponudbo, ki vključuje strošek prevoda in časovni rok.
  • Specializirani prevajalci bodo nato prevedli vaše besedilo iz italijanščine v slovenščino ali obratno in ga prilagodili ciljni skupini.
  • Naravni govorci jezika, v katerega prevajamo, bodo ta prevod lektorirali.
  • Nato se opravi redakcija prevoda, kar pomeni, da prevod pregledamo skupaj z izvirnikom in se izognemo napačni interpretaciji.
  • Preden vam bomo prevod posredovali, pa ga bomo še zadnjič pregledali.

Prevodov iz italijanščine v slovenščino in obratno ne boste potrebovali le na delovnem mestu ali za šolsko delo oziroma delo na fakulteti, ampak se boste s takimi besedili lahko srečevali tudi na drugih področjih. Tudi literature, napisane v italijanščini in ki zajema različna področja, je veliko.

Vaše želeno besedilo je lahko z različnih področij, kot so medicina, gospodarstvo, biologija, pravo, turizem, kemija, fizika, psihologija in še bi lahko naštevali. Če imate dodatna vprašanja glede prevajanja besedil iz italijanščine v slovenščino ali obratno, nas kontaktirajte.

Spodnji obrazec vam omogoča oddajo spletnega naročila.

Oddaj naročilo