Prevajanje srbščine

Srbščina je južnoslovanski jezik, ki se uporablja v več državah – Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, delno Hrvaški in še kje. Poleg tega se s srbščino srečujemo v Sloveniji, predvsem zaradi izseljencev in turistov. Srbska pisava se imenuje cirilica. Gotovo pa ste vse to že vedeli.

Morda srbščino znate do te mere, da lahko brez težav vsakdanje komunicirate z ljudmi, ki govorijo srbsko, a težava se pojavi takrat, ko morate napisati strokovno in slovnično pravilno besedilo v srbskem jeziku. Te težave rešuje slovenska Prevajalska agencija Julija z usposobljenimi prevajalci, ki imajo večletne izkušnje.

Kaj lahko pričakujete od nas?
  • Za vaše povpraševanje bomo pripravili ponudbo (vključena časovni rok in strošek prevoda).
  • Prevod bomo dodelili specializiranemu prevajalcu, poleg tega pa ga bomo poslali v pregled lektorju v državo, kjer je jezik, ki ga prevajamo, tudi uradni jezik.
  • Naravni govorec bo lektoriral vaše besedilo in ga s tem prilagodil tako slovnici kot kulturnemu okolju.
  • Prevedeno besedilo nato vsebinsko pregledamo skupaj z izvirnikom, da ne pride do napačne interpretacije.
  • Preden vam bomo oddali končni prevod besedila, bomo besedilo še zadnjič pregledali.
  • Vse to bodo storili prevajalci, ki so strokovno usposobljeni, obvladajo oba jezika, ki ju zahteva prevod, so natančni, hitri, odgovorni, zanesljivi in imajo večletne izkušnje.

Seveda pa moramo omeniti, da ne prevajamo zgolj srbskih besedil v slovenščino, ampak tudi obratno. Za dodatne informacije nas torej kontaktirajte, ne glede na to, katero področje zajema vaše besedilo, in ne glede na to, ali je besedilo napisano v slovenščini ali srbščini.

Spodnji obrazec vam omogoča oddajo spletnega naročila.

Oddaj naročilo