Prevajanje španščine

Španščina je romanski jezik, ki je včasih imenovan tudi kastiljščina, in na lestvici najbolj razširjenih jezikov na svetu se uvršča visoko. Razvila se je iz latinščine, pod vplivom baskovščine in arabščine. Španščino pri nas poslušamo na televiziji, po radiu in prek drugih medijev, poleg tega pa imamo na voljo veliko tečajev španskega jezika za posameznike in skupine različnih starosti. S španščino se srečujejo tudi nekateri študentje in študentke, ki obiskujejo določeno fakulteto, ter na nekaterih delovnih mestih.

Smo slovenska prevajalska agencija, ki vam ponuja prevajanje besedil iz španščine v slovenščino ter prevajanje besedil iz slovenščine v španščino. Prevajamo besedila, ki zajemajo različna področja, kot so:
  • ekonomija, pravo, finance, gospodarstvo,
  • biologija, fizika, kemija,
  • turizem, leposlovje, spletne strani, članki,
  • izobraževalna in znanstvena besedila,
  • strojništvo, avtomobilizem, tehnika
  • in podobno.

V naši agenciji so specializirani prevajalci, ki obvladajo španščino in slovenščino, imajo primerno izobrazbo in večletne izkušnje na področju prevajanja ter lektoriranja. Poleg tega sodelujemo tudi z naravnimi govorci jezikov, v katere prevajamo. V tem primeru bo torej prevod iz slovenščine v španščino preveril naravni govorec španščine in besedilo še dodatno slovnično ter kulturno prilagodil ciljni skupini. Da se izognemo napačni interpretaciji besedila, pred zadnjim pregledom prevoda opravimo še pregled prevoda z izvirnikom. V vaše roke bo prišel najbolj strokoven in kakovosten prevod iz slovenščine v španščino ali obratno.

Če imate dodatna vprašanja glede prevodov iz ali v španščino, je najbolje, da nas kar kontaktirate. Na voljo smo vam 24 ur na dan in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Ob dogovoru vam bomo posredovali tudi časovni rok in strošek želenega prevoda.

Spodnji obrazec vam omogoča oddajo spletnega naročila.

Oddaj naročilo