Prevajanje ruščine

Ruščina velja za najbolj razširjen slovanski jezik in je tudi uradni jezik Ruske federacije, Belorusije, Kazahstana in Kirgizistana. Pri nas ruščina sicer ni toliko razširjena, a jo določeni posamezniki veliko slišijo in jo uporabljajo. Poleg tega se z ruščino srečujejo nekatere študentke in študentje. Tudi poslovanje z Rusijo zahteva znanje ruščine.

Torej, kje vse se lahko srečate z ruščino?
  • V strokovni in leposlovni literaturi.
  • Na potovanju.
  • Na delovnem mestu ali med izobraževanjem.
  • V nekaterih medijih (splet, televizija, radio ...).

Naši specializirani prevajalci bodo kakovostno in hitro prevedli vaše besedilo iz slovenščine v ruščino ali iz ruščine v slovenščino. Vaše besedilo lahko zajema različna področja, vse od leposlovja do strokovnih ali znanstvenih področij. Najprej nas kontaktirajte in skupaj se bomo dogovorili o vseh podrobnostih, ki zajemajo prevod iz ruščine v slovenščino ali obratno. Povedali vam bomo tudi, koliko časa je potrebno za tak prevod in kakšni so končni stroški.

Specializirani prevajalci iz ruščine v slovenščino ali obratno imajo primerno izobrazbo in večletne izkušnje tako na področju prevajanja kot lektoriranja. Ker obvladajo oba jezika, ruščino in slovenščino, bodo vaše besedilo strokovno prevedli, da bo primerno tako slovnici kot kulturnemu okolju. Da se izognemo nepotrebnim napakam ali morebitnim napačnim interpretacijam, prevod vašega besedila pregleda naravni govorec prevajanega jezika, opravimo pa tudi pregled prevoda z izvirnikom. Preden vam bomo besedilo, prevedeno v ruščino/slovenščino, oddali, bomo opravili še zadnji pregled prevoda.

Spodnji obrazec vam omogoča oddajo spletnega naročila.

Oddaj naročilo