To smo Julije

Za vaš prevod bomo poskrbele z največjo mero skrbnosti.

ODDAJTE NAROČILO

Julija je predana

Julija je že skoraj dve desetletji zanesljiv prevajalski ponudnik. Odlikujeta nas visoka kakovost in odzivnost. Naše vodilo pa je globalni uspeh naših naročnikov.

Dolgoletne izkušnje, ISO certificirane storitve in naša predanost najvišji kakovosti so ključni dejavniki za zadovoljstvo naših naročnikov. Že od samega začetka se trudimo preseči vaša pričakovanja in izpolnjujemo vaše želje. Za vsak vaš projekt oblikujemo vrhunsko in strokovno ekipo vodij projektov, prevajalcev in lektorjev, ki so vedno naravni govorci ciljnega jezika.

Zakaj izbrati Julijo?

Zagotavljamo prevode v več kot 100 jezikov z ekipo več kot 500 preverjenih prevajalcev po vsem svetu.

S pomočjo spletnega naročila in z uporabo prevajalskih tehnologij ter transparentnim načinom obračunavanja na besedo smo eno najkonkurenčnejših podjetij na prevajalskem trgu.

  • Odlična kakovost prevodov
  • ISO certificirano podjetje
  • Izjemno hitri rezultati
  • Konkurenčne cene
  • Dolgoletne izkušnje v prevajalski industriji

Julija v številkah

17+

let prisotnosti na trgu

500+

prevajalcev po vsem svetu

90+mio

prevedenih besed

100+

jezikov, v katere prevajamo

200+

uspešno izpeljanih tolmačenj

mednarodna ceritfikata

ISO 17100

ISO 18587

100+ mio

lektoriranih besed

100+

prevedenih
letnih poročil

1000+

prevedenih katalogov

Ime agencije smo izbrali po muzi najvidnejšega slovenskega pesnika,
dr. Franceta Prešerna.

Verjamemo, da zaradi globokega spoštovanja do maternega jezika enako cenimo vse jezike sveta.

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

T: +386 (0)1 425 50 11

M: +386 (0)40 333 346


Pišite nam:

E-naslov: info@julija.si

Kje nas najdete?

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Ugodni, hitri in vedno prijazni!
Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Z agencijo Julija imamo res dobre izkušnje, so neverjetno odzivni, zelo prijazni, prevodi so kakovostni in večkrat narejeni celo pred obljubljenim rokom, kar je za naše delo velikega pomena.

VALICON

Hitra odzivnost, strokovno in kakovostno opravljeno delo v dogovorjenih rokih ter prijazna komunikacija so razlogi, zakaj vas vedno znova izberemo za pomoč pri prevajanju in tolmačenju.

MIKRON

S Prevajalsko agencijo Julija redno sodelujemo že dlje časa. Odlikujejo jih odzivnost, profesionalnost in prijaznost. Prilagodijo se projektu in področju ter upoštevajo naše želje tudi glede najmanjše podrobnosti.

IDEARNA

Razlog za uspešno večletno sodelovanje so kakovostni, zanesljivi in hitri prevodi. Cenimo vašo odzivnost in prilagodljivost našim potrebam ter zelo profesionalen pristop.

HETA

S storitvami Prevajalske agencije Julija smo zelo zadovoljni, saj so zelo odzivni, strokovni in prijazni.

KRAS CARSO

Pogosto smo vezani na kratke roke oddaje posameznih gradiv, ki so zahtevane v tujem jeziku, in agencija Julija nam je v veliko pomoč, saj so njihovi zaposleni izjemno odzivni, prijazni in dogovorjeno tudi izpolnijo.

FAKULTETA ZA UPRAVO

Sodelujemo in se dopolnjujemo. S Prevajalsko agencijo Julija nam je lažje, saj lahko, ko pišemo, mislimo v svojem jeziku in vemo, da bo to enako razumljeno tudi v katerem koli drugem. Hvala.

DIALOG

Na Andragoškem centru Slovenije se redno odločamo za prevajanje zahtevnih besedil v angleščino. Najpogosteje sodelujemo z agencijo Julija, ki na poslana povpraševanja zelo hitro odgovori in naročeno storitev vedno opravi v dogovorjenem času.

ANDRAGOŠKI CENTER SLOVENIJE

Prevajalska agencija Julija je zelo kakovosten in zanesljiv izvajalec storitev prevajanja.

TPA

Z agencijo Julija sodelujemo dlje časa in smo zadovoljni z opravljenimi prevodi, ki so opravljeni strokovno in v dogovorjenem roku.

AVUS

S Prevajalsko agencijo Julija smo zelo zadovoljni, saj se na naša povpraševanja in naročila vedno hitro odzovejo, jih opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih.

SOFTWARE ONE

Prevajanje v turizmu je precej kompleksno, saj prevodi nikakor ne smejo biti dobesedni, temveč morajo biti besedila napisana v vseh jezikih enako doživeto. V Prevajalski agenciji Julija so prizadevni, sistematični in hitri.

SAVA HOTELS

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Oddajte naročilo

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Vzpostavite stik z nami

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti