Reference

S Prevajalsko agencijo Julija pogosto sodelujemo. Ker so vsebine našega dela zelo interdisciplinarne, je izjemno pomembna strokovnost in doslednost pri prevodu posameznih besedil. Pogosto smo vezani na kratke roke oddaje posameznih gradiv, ki so zahtevane v tujem jeziku, in agencija Julija nam je v veliko pomoč, saj so njihovi zaposleni izjemno odzivni, prijazni in dogovorjeno tudi izpolnijo.

FAKULTETA ZA UPRAVO

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

V našem podjetju visoko cenimo vrednote, ki jim sledimo. Te vrednote smo prepoznali tudi v agenciji Julija, s katero sodelujemo že vrsto let. Prepričala sta nas predvsem njihova ažurnost, fleksibilnost in prijaznost. Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Hitra odzivnost, strokovno in kakovostno opravljeno delo v dogovorjenih rokih ter prijazna komunikacija so razlogi, zakaj vas vedno znova izberemo za pomoč pri prevajanju in tolmačenju. :)

MIKRON

Besede, stavki, teksti – komunikacija

Komunikacija je, verjeli ali ne, najpomembnejši del življenja in dela. Lahko veste veliko, a če tega ne poveste nikomur, tega ne bo nihče vedel in od tega ne boste imeli nič – ne veselja, ne pogovora in izmenjave mnenj, ne potrditve. Prav tako lahko naredite odličen produkt, toda – če ga ne boste skomunicirali, predstavili, kaj imate in čemu služi, bo obležal v vaši delavnici.

Seveda komunikacija niso samo besede, zelo pomembna je tudi neverbalna komunikacija. Pa vendar ‒ v današnjem svetu je pisana beseda, tudi če kratka kot twitter ali dolga kot debela knjiga, izjemno pomembna, brez nje skoraj ne gre. Pa toliko različnih jezikov obstaja!

In tu nastopijo prevajalke in prevajalci! Eni pišemo, drugi to prevedejo. Sodelujemo in se dopolnjujemo. S Prevajalsko agencijo Julija nam je lažje, saj lahko, ko pišemo, mislimo v svojem jeziku in vemo, da bo to enako razumljeno tudi v katerem koli drugem. Hvala.

DIALOG

Na Andragoškem centru Slovenije se redno odločamo za prevajanje zahtevnih besedil v angleščino. Najpogosteje sodelujemo z agencijo Julija, ki na poslana povpraševanja zelo hitro odgovori in naročeno storitev vedno opravi v dogovorjenem času. Različna zahtevna besedila, s katerimi imamo opravka, so razlog, da smo z zaposlenimi v Juliji vzpostavili osebni odnos, ki naše sodelovanje še izboljšuje.

ANDRAGOŠKI CENTER SLOVENIJE

S storitvami Prevajalske agencije Julija smo zelo zadovoljni, saj so zelo odzivni, strokovni in prijazni.

KRAS CARSO

Prevajalska agencija Julija je zelo kakovosten in zanesljiv izvajalec storitev prevajanja.

TPA

S Prevajalsko agencijo Julija smo zelo zadovoljni, saj se na naša povpraševanja in naročila vedno hitro odzovejo, jih opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih.

SOFTWARE ONE

Z agencijo Julija imamo res dobre izkušnje, so neverjetno odzivni, zelo prijazni, prevodi so kakovostni in večkrat narejeni celo pred obljubljenim rokom, kar je za naše delo velikega pomena.

VALICON

Z agencijo Julija sodelujemo dlje časa in smo zadovoljni z opravljenimi prevodi, ki so opravljeni strokovno in v dogovorjenem roku.

AVUS

Prevajanje v turizmu je precej kompleksno, saj prevodi nikakor ne smejo biti dobesedni, temveč morajo besedila biti napisana v vseh jezikih enako doživeto. V Prevajalski agenciji Julija so prizadevni, sistematični in hitri.

SAVA HOTELS

S Prevajalsko agencijo Julija redno sodelujemo že dlje časa. Odlikuje jih odzivnost, profesionalnost in prijaznost. Prilagodijo se projektu in področju ter upoštevajo naše želje tudi glede najmanjše podrobnosti.

IDEARNA

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Razlog za uspešno večletno sodelovanje so kakovostni, zanesljivi in hitri prevodi. Cenimo vašo odzivnost in prilagodljivost našim potrebam ter zelo profesionalni pristop.

HETA

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Ekspresno naročite

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Kontaktirajte nas