Prevedeno
z občutkom

Pri Juliji vam že več kot 17 let nudimo najkakovostnejše prevajalske storitve.

Oddajte naročilo
200+

izvedenih tolmačenj

90mio

prevedenih besed

100mio

lektoriranih besed

Zagotovljena kakovost
Za najvišjo kakovost vaše naročilo izvedemo sistematično:

1

Določimo slog in pripravimo glosarje

Pri pripravi prevodov sledimo začrtanim slogovnim smernicam in izrazom, s katerimi že nagovarjate javnosti v ciljnem jeziku, ali pa vam pomagamo poiskati vaš ton, s čimer poskrbimo tudi za medsebojno usklajenost vseh vaših nadaljnjih prevajalskih naročil.

2

Skrbno izberemo prevajalca

Ker natančno poznamo karakteristike vseh naših prevajalcev, dobro vemo, katere naloge so jim še posebej pisane na kožo. Pred začetkom vsakega novega projekta zato prevajalce izberemo glede na področje prevajanja in strokovnost, ki jo zahteva vaš projekt.

3

Samodejno preverimo kakovost

Pri nastajanju prevodov si pomagamo s sistemom za samodejno preverjanje kakovosti, ki odkrije prevajalske napake in predlaga popravke, kot so črkovanje, točnost števil in upoštevanje glosarja.

4

Kakovost preizkusimo še dodatno

Pri dodatnem preverjanju kakovosti nastali prevod pregleda še tretji neodvisni jezikoslovec, ki besedilo v ciljnem jeziku po potrebi preuredi za največjo skladnost in berljivost.

5

Končni izdelek vam predamo v potrditev

Zaključeni prevod vam na koncu predamo v pregled – odobrite ga samo v primeru, če upošteva vse dane zahteve in dosega raven kakovosti, ki ste jo želeli.

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

V našem podjetju visoko cenimo vrednote, ki jim sledimo. Te vrednote smo prepoznali tudi v agenciji Julija, s katero sodelujemo že vrsto let. Prepričala sta nas predvsem njihova ažurnost, fleksibilnost in prijaznost. Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Ekspresno naročite

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Kontaktirajte nas