storitve

Naše storitve

V Juliji vam že več kot 17 let nudimo najkakovostnejše jezikovne storitve.

Butično raven kakovosti, ki nas dviga nad masovno produkcijo, zagotavljamo s sistematiziranim postopkom dela in najboljšimi strokovnjaki, ki jih odlikujejo širina znanja in izkušnje z najrazličnejših strokovnih področij.

Za vas učinkovito izvedemo še tako zahtevne in obsežne projekte ter ne glede na strokovno področje naročilo vedno izvedemo v dogovorjenem roku.

Z veseljem vam priskočimo na pomoč pri naslednjih storitvah:

Prevajanje

Z ekipo več kot 500 prevajalcev z vsega sveta za vas odpotujemo med vrstice več kot 100 jezikov, izberemo največjega poznavalca vašega področja, z delom pa lahko začnemo takoj.

Več o storitvi

Sodno overjeni prevodi

Naši sodni tolmači poskrbijo za natančne prevode in overitve vaših poslovnih, pravnih ali osebnih dokumentov, saj kot strokovnjaki povsem razumejo njihovo besedilo in kontekst.

Več o storitvi

Lektoriranje in DTP

Slovnico, črkovanje, slog in jasnost izražanja v vaših besedilih preverijo naši izkušeni lektorji, ki kot naravni govorci živijo v državah, kjer boste prevod uporabljali.

Več o storitvi

Lokalizacija

Vaše vsebine lokaliziramo za tuja tržišča, da vas stranke lahko doživljajo v svojem maternem jeziku. Poskrbimo za popolno razumevanje vaših sporočil v vsakem jeziku.

Več o storitvi

Strojno prevajanje in post-editing

Pri Juliji vam svetujemo in skupaj z vami ugotovimo primernost strojnega prevajanja za vaš projekt. Sledimo preizkušenim postopkom s področja urejanja besedil strojnega prevajanja in vam vedno zagotavljamo kakovostne prevode.

Več o storitvi

Konferenčno tolmačenje

Z izurjenimi tolmači, ki po potrebi potujejo z vami v tujino, vam pomagamo pri izvedbi konferenc in drugih dogodkov, nudimo pa tudi najem kakovostne opreme.

Več o storitvi

Zaupajo nam

Obi
Sava
Dr.Oetker
Futura
Luna
Merkur
Zavod republike Slovenije za šolstvo
Hrastnik 1860
I feel Slovenia
Nestle
Prva group

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Ugodni, hitri in vedno prijazni!
Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Z agencijo Julija imamo res dobre izkušnje, so neverjetno odzivni, zelo prijazni, prevodi so kakovostni in večkrat narejeni celo pred obljubljenim rokom, kar je za naše delo velikega pomena.

VALICON

Hitra odzivnost, strokovno in kakovostno opravljeno delo v dogovorjenih rokih ter prijazna komunikacija so razlogi, zakaj vas vedno znova izberemo za pomoč pri prevajanju in tolmačenju.

MIKRON

S Prevajalsko agencijo Julija redno sodelujemo že dlje časa. Odlikujejo jih odzivnost, profesionalnost in prijaznost. Prilagodijo se projektu in področju ter upoštevajo naše želje tudi glede najmanjše podrobnosti.

IDEARNA

Razlog za uspešno večletno sodelovanje so kakovostni, zanesljivi in hitri prevodi. Cenimo vašo odzivnost in prilagodljivost našim potrebam ter zelo profesionalen pristop.

HETA

S storitvami Prevajalske agencije Julija smo zelo zadovoljni, saj so zelo odzivni, strokovni in prijazni.

KRAS CARSO

Pogosto smo vezani na kratke roke oddaje posameznih gradiv, ki so zahtevane v tujem jeziku, in agencija Julija nam je v veliko pomoč, saj so njihovi zaposleni izjemno odzivni, prijazni in dogovorjeno tudi izpolnijo.

FAKULTETA ZA UPRAVO

Sodelujemo in se dopolnjujemo. S Prevajalsko agencijo Julija nam je lažje, saj lahko, ko pišemo, mislimo v svojem jeziku in vemo, da bo to enako razumljeno tudi v katerem koli drugem. Hvala.

DIALOG

Na Andragoškem centru Slovenije se redno odločamo za prevajanje zahtevnih besedil v angleščino. Najpogosteje sodelujemo z agencijo Julija, ki na poslana povpraševanja zelo hitro odgovori in naročeno storitev vedno opravi v dogovorjenem času.

ANDRAGOŠKI CENTER SLOVENIJE

Prevajalska agencija Julija je zelo kakovosten in zanesljiv izvajalec storitev prevajanja.

TPA

Z agencijo Julija sodelujemo dlje časa in smo zadovoljni z opravljenimi prevodi, ki so opravljeni strokovno in v dogovorjenem roku.

AVUS

S Prevajalsko agencijo Julija smo zelo zadovoljni, saj se na naša povpraševanja in naročila vedno hitro odzovejo, jih opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih.

SOFTWARE ONE

Prevajanje v turizmu je precej kompleksno, saj prevodi nikakor ne smejo biti dobesedni, temveč morajo biti besedila napisana v vseh jezikih enako doživeto. V Prevajalski agenciji Julija so prizadevni, sistematični in hitri.

SAVA HOTELS

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Oddajte naročilo

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Vzpostavite stik z nami