Prevajalski
certifikati
za
celovito zaupanje

V Juliji stremimo k najvišjim standardom kakovosti, nenehno izboljšujemo delovne procese v podjetju in skrbimo za vaše celovito zadovoljstvo.

ATC Certification
ISO-17100
ISO-18587

Mednarodna prevajalska
certifikata

Rezultat teh naših prizadevanj sta tudi ključna mednarodna prevajalska certifikata ISO 17100 in ISO 18587, ki smo ju pridobili in ki potrjujeta, da smo pri svojem profesionalnem razvoju na pravi poti.

Mednarodna certifikata predstavljata dodatno zagotovilo, da z vodjo projektov in jezikoslovcem, ki sta vrhunsko usposobljena in imata dolgoletne izkušnje, vsak vaš projekt izpeljemo najbolj skrbno, transparentno in po najvišjih standardih. Predstavljata tudi jamstvo za to, da so vaši projekti izdelani v roku, da smo vam ves čas sodelovanja vedno na voljo in da storimo vse za izpolnitev vseh vaših želja.

ISO 17100

Certifikat ISO 17100
– prevajalske storitve

ISO 17100 je mednarodni standard, ki določa zahteve za temeljne procese, vire in druge vidike, potrebne za zagotavljanje kakovostne prevajalske storitve, ki ustreza veljavnim specifikacijam.

S tem mednarodnim standardom kot ponudnik prevajalskih storitev dokazujemo skladnost svojih prevajalskih storitev z zahtevami tega standarda in zmožnost, da s svojim procesom dela in viri zagotovimo prevajalsko storitev, ki ustreza naročnikovim in ostalim specifikacijam.

Zadevne specifikacije so lahko naročnikove, od samega ponudnika prevajalskih storitev ali pa izhajajo iz ustreznih industrijskih kodeksov, priročnikov o najboljših praksah ali zakonodaje.

Certifikat ISO 18587
– urejanje besedila pri strojnem prevajanju

ISO 18587 je mednarodni standard, ki določa zahteve, na podlagi katerih je mogoče podati sklice na skladnost glede urejanja besedila pri strojnem prevajanju, in prilogo, v kateri je opisana storitev omejenega urejanja besedila pri strojnem prevajanju.

Določa zahteve za postopek celovitega urejanja besedila pri strojnem prevajanju, ki ga izvede človek, in kompetence urejevalcev besedila pri strojnem prevajanju.

ISO 18587 je namenjen za uporabo s strani ponudnikov prevajalskih storitev, njihovih naročnikov in urejevalcev besedila pri strojnem prevajanju ter se uporablja samo za vsebino, ki jo obdelujejo sistemi za strojno prevajanje.

ISO 18587

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Ugodni, hitri in vedno prijazni!
Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Z agencijo Julija imamo res dobre izkušnje, so neverjetno odzivni, zelo prijazni, prevodi so kakovostni in večkrat narejeni celo pred obljubljenim rokom, kar je za naše delo velikega pomena.

VALICON

Hitra odzivnost, strokovno in kakovostno opravljeno delo v dogovorjenih rokih ter prijazna komunikacija so razlogi, zakaj vas vedno znova izberemo za pomoč pri prevajanju in tolmačenju.

MIKRON

S Prevajalsko agencijo Julija redno sodelujemo že dlje časa. Odlikujejo jih odzivnost, profesionalnost in prijaznost. Prilagodijo se projektu in področju ter upoštevajo naše želje tudi glede najmanjše podrobnosti.

IDEARNA

Razlog za uspešno večletno sodelovanje so kakovostni, zanesljivi in hitri prevodi. Cenimo vašo odzivnost in prilagodljivost našim potrebam ter zelo profesionalen pristop.

HETA

S storitvami Prevajalske agencije Julija smo zelo zadovoljni, saj so zelo odzivni, strokovni in prijazni.

KRAS CARSO

Pogosto smo vezani na kratke roke oddaje posameznih gradiv, ki so zahtevane v tujem jeziku, in agencija Julija nam je v veliko pomoč, saj so njihovi zaposleni izjemno odzivni, prijazni in dogovorjeno tudi izpolnijo.

FAKULTETA ZA UPRAVO

Sodelujemo in se dopolnjujemo. S Prevajalsko agencijo Julija nam je lažje, saj lahko, ko pišemo, mislimo v svojem jeziku in vemo, da bo to enako razumljeno tudi v katerem koli drugem. Hvala.

DIALOG

Na Andragoškem centru Slovenije se redno odločamo za prevajanje zahtevnih besedil v angleščino. Najpogosteje sodelujemo z agencijo Julija, ki na poslana povpraševanja zelo hitro odgovori in naročeno storitev vedno opravi v dogovorjenem času.

ANDRAGOŠKI CENTER SLOVENIJE

Prevajalska agencija Julija je zelo kakovosten in zanesljiv izvajalec storitev prevajanja.

TPA

Z agencijo Julija sodelujemo dlje časa in smo zadovoljni z opravljenimi prevodi, ki so opravljeni strokovno in v dogovorjenem roku.

AVUS

S Prevajalsko agencijo Julija smo zelo zadovoljni, saj se na naša povpraševanja in naročila vedno hitro odzovejo, jih opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih.

SOFTWARE ONE

Prevajanje v turizmu je precej kompleksno, saj prevodi nikakor ne smejo biti dobesedni, temveč morajo biti besedila napisana v vseh jezikih enako doživeto. V Prevajalski agenciji Julija so prizadevni, sistematični in hitri.

SAVA HOTELS

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Oddajte naročilo

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Vzpostavite stik z nami

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti