Storitve

Lektoriranje in DTP

Pametne jezikovne rešitve za vsakogar in prilagojene rešitve za vaše vsebine.

Oddajte naročilo
  • 1

    Lektoriranje besedil

  • 2

    Copywriting – pisanje besedil

  • 3

    Transkripcija besedil

Lektoriranje besedil

V Juliji lektoriramo vse vrste besedil v slovenskem ali izbranem tujem jeziku. Naši izkušeni lektorji skrbijo za kakovosten slog besedil in popravijo pravopisne in slovnične napake, zagotovijo pomensko ustreznost ter so dosledni pri uporabi terminologije.

Besedila v tujem jeziku lektorirajo visoko izobraženi naravni govorci, ki jih odlikujejo natančnost, občutek za jezik in odlično poznavanje slovničnih pravil, saj verjamemo, da le naravni govorec zna skoraj v vseh situacijah samodejno uskladiti kontekst in uporabo pisnega ali govorjenega jezika.

Copywriting – pisanje besedil

Med več kot milijoni vsebin, ki jih ljudje dnevno delimo na spletu, je zelo pomembno, da izstopa prav vaša.

Zato vam v Juliji nudimo možnost priprave vsebin za tiskovine, spletne strani, socialne medije, e-novice itd. in vam tako kar najhitreje pomagamo do večje prepoznavnosti vaše blagovne znamke na izbranem trgu.

Transkripcija besedil

Omogočamo vam tudi transkripcijo zvočnih vsebin ali videovsebin, podnapisov in drugih vrst besedil iz več kot 100 jezikov.

Z lektoriranjem vašega besedila lahko začnemo takoj!

Kaj je sodno overjeni prevod?

DTP – namizno
založništvo

Prevedemo, lektoriramo, oblikujemo in pripravimo za tisk – celostna in strokovna storitev na enem mestu!

Pogosto potrebujete prevod katalogov, brošur, letakov in drugih reklamnih gradiv? Pri tovrstnih gradivih ni dovolj, da imate le popolno besedilo, potrebujete tudi popolno obliko le-tega. Pri Juliji vam zato nudimo tudi storitev grafičnega oblikovanja, pri čemer bomo natančno poskrbeli prav tako za videz vašega besedila, da bo le-to popolno v katerem koli jeziku.

Prevedeno in oblikovano besedilo vam pripravimo za tisk, s tem vam prihranimo dodatno dogovarjanje z oblikovalci in tiskarji. Vse na enem mestu! Za zagotovitev kakovosti in strokovnosti pa vaše besedilo po oblikovanju in pred tiskom še enkrat brezplačno pregledajo jezikoslovci, ki so urejali vaš prevod.

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Ugodni, hitri in vedno prijazni!
Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Z agencijo Julija imamo res dobre izkušnje, so neverjetno odzivni, zelo prijazni, prevodi so kakovostni in večkrat narejeni celo pred obljubljenim rokom, kar je za naše delo velikega pomena.

VALICON

Hitra odzivnost, strokovno in kakovostno opravljeno delo v dogovorjenih rokih ter prijazna komunikacija so razlogi, zakaj vas vedno znova izberemo za pomoč pri prevajanju in tolmačenju.

MIKRON

S Prevajalsko agencijo Julija redno sodelujemo že dlje časa. Odlikujejo jih odzivnost, profesionalnost in prijaznost. Prilagodijo se projektu in področju ter upoštevajo naše želje tudi glede najmanjše podrobnosti.

IDEARNA

Razlog za uspešno večletno sodelovanje so kakovostni, zanesljivi in hitri prevodi. Cenimo vašo odzivnost in prilagodljivost našim potrebam ter zelo profesionalen pristop.

HETA

S storitvami Prevajalske agencije Julija smo zelo zadovoljni, saj so zelo odzivni, strokovni in prijazni.

KRAS CARSO

Pogosto smo vezani na kratke roke oddaje posameznih gradiv, ki so zahtevane v tujem jeziku, in agencija Julija nam je v veliko pomoč, saj so njihovi zaposleni izjemno odzivni, prijazni in dogovorjeno tudi izpolnijo.

FAKULTETA ZA UPRAVO

Sodelujemo in se dopolnjujemo. S Prevajalsko agencijo Julija nam je lažje, saj lahko, ko pišemo, mislimo v svojem jeziku in vemo, da bo to enako razumljeno tudi v katerem koli drugem. Hvala.

DIALOG

Na Andragoškem centru Slovenije se redno odločamo za prevajanje zahtevnih besedil v angleščino. Najpogosteje sodelujemo z agencijo Julija, ki na poslana povpraševanja zelo hitro odgovori in naročeno storitev vedno opravi v dogovorjenem času.

ANDRAGOŠKI CENTER SLOVENIJE

Prevajalska agencija Julija je zelo kakovosten in zanesljiv izvajalec storitev prevajanja.

TPA

Z agencijo Julija sodelujemo dlje časa in smo zadovoljni z opravljenimi prevodi, ki so opravljeni strokovno in v dogovorjenem roku.

AVUS

S Prevajalsko agencijo Julija smo zelo zadovoljni, saj se na naša povpraševanja in naročila vedno hitro odzovejo, jih opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih.

SOFTWARE ONE

Prevajanje v turizmu je precej kompleksno, saj prevodi nikakor ne smejo biti dobesedni, temveč morajo biti besedila napisana v vseh jezikih enako doživeto. V Prevajalski agenciji Julija so prizadevni, sistematični in hitri.

SAVA HOTELS

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Oddajte naročilo

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Vzpostavite stik z nami