REFERENCE

Hvala, ker ste izbrali Julijo!

Izkušnje, odnosi, besede in zaupanje so vrednote, ki se jih ne da preprosto opisati, še težje pa izmeriti.

Julija je predana

Pri Juliji že več kot 17 let skrbno in predano zagotavljamo številne prevajalske in tolmaške storitve različnim mednarodno priznanim podjetjem.

Uresničevanje želja in sledenje skrbno začrtanim potem sta le dve od naših prednostnih nalog. Hkrati pa kot certificirani ponudnik prevajalskih storitev in storitev tolmačenja želimo spodbuditi tudi večjezično znanje svojih naročnikov ter spodbujati njihovo rast, kar nas uvršča med prepoznavne ponudnike celovitih in strokovnih storitev za večjezično komunikacijo.

Besede, stavki, teksti – komunikacija

Komunikacija je, verjeli ali ne, najpomembnejši del življenja in dela. Lahko veste veliko, a če tega ne poveste nikomur, tega ne bo nihče vedel in od tega ne boste imeli nič – ne veselja, ne pogovora in izmenjave mnenj, ne potrditve. Prav tako lahko naredite odličen produkt, toda – če ga ne boste skomunicirali, predstavili, kaj imate in čemu služi, bo obležal v vaši delavnici.

Seveda komunikacija niso samo besede, zelo pomembna je tudi neverbalna komunikacija. Pa vendar ‒ v današnjem svetu je pisana beseda, tudi če kratka kot twitter ali dolga kot debela knjiga, izjemno pomembna, brez nje skoraj ne gre. Pa toliko različnih jezikov obstaja!

In tu nastopijo prevajalke in prevajalci! Eni pišemo, drugi to prevedejo. Sodelujemo in se dopolnjujemo. S Prevajalsko agencijo Julija nam je lažje, saj lahko, ko pišemo, mislimo v svojem jeziku in vemo, da bo to enako razumljeno tudi v katerem koli drugem. Hvala.

DIALOG

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

Prevajalska agencija Julija je zelo kakovosten in zanesljiv izvajalec storitev prevajanja.

TPA

S Prevajalsko agencijo Julija redno sodelujemo že dlje časa. Odlikujejo jih odzivnost, profesionalnost in prijaznost. Prilagodijo se projektu in področju ter upoštevajo naše želje tudi glede najmanjše podrobnosti.

IDEARNA

Na Andragoškem centru Slovenije se redno odločamo za prevajanje zahtevnih besedil v angleščino. Najpogosteje sodelujemo z agencijo Julija, ki na poslana povpraševanja zelo hitro odgovori in naročeno storitev vedno opravi v dogovorjenem času. Različna zahtevna besedila, s katerimi imamo opravka, so razlog, da smo z zaposlenimi v Juliji vzpostavili osebni odnos, ki naše sodelovanje še izboljšuje.

ANDRAGOŠKI CENTER SLOVENIJE

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Z agencijo Julija imamo res dobre izkušnje, so neverjetno odzivni, zelo prijazni, prevodi so kakovostni in večkrat narejeni celo pred obljubljenim rokom, kar je za naše delo velikega pomena.

VALICON

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Pogosto smo vezani na kratke roke oddaje posameznih gradiv, ki so zahtevane v tujem jeziku, in agencija Julija nam je v veliko pomoč, saj so njihovi zaposleni izjemno odzivni, prijazni in dogovorjeno tudi izpolnijo.

FAKULTETA ZA UPRAVO

Prevajanje v turizmu je precej kompleksno, saj prevodi nikakor ne smejo biti dobesedni, temveč morajo biti besedila napisana v vseh jezikih enako doživeto. V Prevajalski agenciji Julija so prizadevni, sistematični in hitri.

SAVA HOTELS

Razlog za uspešno večletno sodelovanje so kakovostni, zanesljivi in hitri prevodi. Cenimo vašo odzivnost in prilagodljivost našim potrebam ter zelo profesionalen pristop.

HETA

Hitra odzivnost, strokovno in kakovostno opravljeno delo v dogovorjenih rokih ter prijazna komunikacija so razlogi, zakaj vas vedno znova izberemo za pomoč pri prevajanju in tolmačenju.

MIKRON

Z agencijo Julija sodelujemo dlje časa in smo zadovoljni z opravljenimi prevodi, ki so opravljeni strokovno in v dogovorjenem roku.

AVUS

Ugodni, hitri in vedno prijazni!
Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

S storitvami Prevajalske agencije Julija smo zelo zadovoljni, saj so zelo odzivni, strokovni in prijazni.

KRAS CARSO

S Prevajalsko agencijo Julija smo zelo zadovoljni, saj se na naša povpraševanja in naročila vedno hitro odzovejo, jih opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih.

SOFTWARE ONE

V našem podjetju visoko cenimo vrednote, ki jim sledimo. Te vrednote smo prepoznali tudi v agenciji Julija, s katero sodelujemo že vrsto let. Prepričala sta nas predvsem njihova ažurnost, fleksibilnost in prijaznost. Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Oddajte naročilo

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Vzpostavite stik z nami

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti