Storitve

Lektoriranje in
transkripcija

Pametne jezikovne rešitve za vsakogar in prilagojene rešitve za vaše vsebine.

Oddajte naročilo
  • 1

    Lektoriranje besedil

  • 2

    Copywriting besedil

  • 3

    Transkripcija besedil

Lektoriranje besedil

V Juliji lektoriramo vse vrste besedil v slovenskem ali izbranem tujem jeziku. Naši izkušeni lektorji skrbijo za kakovosten slog besedil in popravijo pravopisne in slovnične napake, zagotovijo pomensko ustreznost ter so dosledni pri uporabi terminologije.

Besedila v tujem jeziku lektorirajo visoko izobraženi naravni govorci, ki jih odlikujejo natančnost, občutek za jezik in odlično poznavanje slovničnih pravil, saj verjamemo, da le naravni govorec zna skoraj v vseh situacijah samodejno uskladiti kontekst in uporabo pisnega ali govorjenega jezika.

Copywriting besedil

Med več kot milijoni vsebin, ki jih ljudje dnevno delimo na spletu, je zelo pomembno, da izstopa prav vaša.

Zato vam v Juliji nudimo možnost priprave vsebin za tiskovine, spletne strani, socialne medije, e-novice itd. in vam tako kar najhitreje pomagamo do večje prepoznavnosti vaše blagovne znamke na izbranem trgu.

Transkripcija besedil

Omogočamo vam tudi transkripcijo zvočnih vsebin ali videovsebin, podnapisov in drugih vrst besedil iz več kot 100 jezikov.

Z lektoriranjem vašega besedila lahko začnemo takoj.

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

V našem podjetju visoko cenimo vrednote, ki jim sledimo. Te vrednote smo prepoznali tudi v agenciji Julija, s katero sodelujemo že vrsto let. Prepričala sta nas predvsem njihova ažurnost, fleksibilnost in prijaznost. Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Ekspresno naročite

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Kontaktirajte nas