storitve

Naše storitve

V Juliji vam že več kot 17 let nudimo najkakovostnejše jezikovne storitve.

Butično raven kakovosti, ki nas dviga nad masovno produkcijo, zagotavljamo s sistematiziranim postopkom dela in najboljšimi strokovnjaki, ki jih odlikujejo širina znanja in izkušnje z najrazličnejših strokovnih področij.

Za vas učinkovito izpeljemo še tako zahtevne in obsežne projekte ter ne glede na strokovno področje naročilo vedno izpeljemo v dogovorjenem roku.

Z veseljem vam priskočimo na pomoč pri naslednjih storitvah:

Prevajanje

Z ekipo več kot 500 prevajalcev z vsega sveta za vas odpotujemo med vrstice več kot 100 jezikov, izberemo največjega poznavalca vašega področja, z delom pa lahko začnemo takoj.

Več o storitvi

Sodno overjeni prevodi

Naši sodni tolmači poskrbijo za natančne prevode in overitve vaših poslovnih, pravnih ali osebnih dokumentov, saj kot strokovnjaki povsem razumejo njihovo besedilo in kontekst.

Več o storitvi

Lektoriranje in DTP

Slovnico, črkovanje, slog in jasnost izražanja v vaših besedilih preverijo naši izkušeni lektorji, ki kot naravni govorci živijo v državah, kjer boste prevod uporabljali.

Več o storitvi

Lokalizacija

Vaše vsebine lokaliziramo za tuja tržišča, da vas stranke lahko doživljajo v svojem maternem jeziku. Poskrbimo za popolno razumevanje vaših sporočil v vsakem jeziku.

Več o storitvi

Strojno prevajanje in post-editing

Pri Juliji vam svetujemo in skupaj z vami ugotovimo primernost strojnega prevajanja za vaš projekt. Sledimo preizkušenim postopkom s področja urejanja besedil strojnega prevajanja in vam vedno zagotavljamo kakovostne prevode.

Več o storitvi

Konferenčno tolmačenje

Z izurjenimi tolmači, ki po potrebi potujejo z vami v tujino, vam pomagamo pri izvedbi konferenc in drugih dogodkov, nudimo pa tudi najem kakovostne opreme

Več o storitvi

Zaupajo nam

Obi
Sava
Dr.Oetker
Futura
Luna
Merkur
Zavod republike Slovenije za šolstvo
Hrastnik 1860
I feel Slovenia
Nestle
Prva group

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

V našem podjetju visoko cenimo vrednote, ki jim sledimo. Te vrednote smo prepoznali tudi v agenciji Julija, s katero sodelujemo že vrsto let. Prepričala sta nas predvsem njihova ažurnost, fleksibilnost in prijaznost. Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Oddajte naročilo

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Kontaktirajte nas