Prevedeno
z občutkom

Pri Juliji vam že več kot 17 let nudimo najkakovostnejše prevajalske storitve.

ODDAJTE NAROČILO
ISO-17100
ISO-18587
elia logo
plunet logo
memoq logo
trados studio logo
200+

izvedenih tolmačenj

90mio

prevedenih besed

100mio

lektoriranih besed

Predani kakovosti
in izjemnosti

V Juliji smo že več kot 17 let predani obvladovanju in zagotavljanju kakovosti, ključnega dejavnika za zadovoljstvo naših strank, ki je temelj uspešnosti našega poslovanja.

Vsa besedila prevajajo izkušeni in skrbno izbrani prevajalci, lektorirajo jih naravni govorci ciljnega jezika, pregledajo pa neodvisni pregledovalci. Pri našem delu so nam v pomoč tudi programi in sistemi, ki odkrivajo in odpravljajo morebitne prevajalske napake.

Rezultat naših prizadevanj, dolgoletne prisotnosti na prevajalskem trgu ter izkušenj sta tudi prevajalska certifikata ISO 17100 in ISO 18587, ki predstavljata zagotovilo, da vsak vaš projekt izpeljemo po najvišjih standardih.

Za najvišjo kakovost vaše naročilo izvedemo sistematično:

1

Določimo slog in pripravimo glosarje

Pri pripravi prevodov sledimo začrtanim slogovnim smernicam in izrazom, s katerimi že nagovarjate javnosti v ciljnem jeziku, ali pa vam pomagamo poiskati vaš ton, s čimer poskrbimo tudi za medsebojno usklajenost vseh vaših nadaljnjih prevajalskih naročil.

2

Skrbno izberemo prevajalca

Ker natančno poznamo karakteristike vseh naših prevajalcev, dobro vemo, katere naloge so jim še posebej pisane na kožo. Pred začetkom vsakega novega projekta zato prevajalce izberemo glede na področje prevajanja in strokovnost, ki jo zahteva vaš projekt.

3

Samodejno preverimo kakovost

Pri nastajanju prevodov si pomagamo s sistemom za samodejno preverjanje kakovosti, ki odkrije prevajalske napake in predlaga popravke, kot so črkovanje, točnost števil in upoštevanje glosarja.

4

Kakovost preizkusimo še dodatno

Pri dodatnem preverjanju kakovosti nastali prevod pregleda še tretji neodvisni jezikoslovec, ki besedilo v ciljnem jeziku po potrebi preuredi za največjo skladnost in berljivost.

5

Končni izdelek vam predamo v potrditev

Zaključeni prevod vam na koncu predamo v pregled – odobrite ga le v primeru, če upošteva vse dane zahteve in dosega raven kakovosti, ki ste jo želeli.

Pri našem sodelovanju bi še posebej izpostavili odzivni čas in prejem prevodov v točno dogovorjenem roku. Glede na raznovrstno dokumentacijo lahko pohvalimo vsestranskost prevajalcev.

OBI

Ugodni, hitri in vedno prijazni!
Good prices, fast and always friendly!

TRIXIE

Naše večletno sodelovanje s Prevajalsko agencijo Julija potrjuje njihove odlike.
Cenimo njihovo strokovnost, zanesljivost, hitrost, prilagodljivost ter celovit nabor znanj in storitev.

SAVA

Izjemna predanost delu se čuti v njihovi vsakdanji komunikaciji in želja, da naročniku zagotovijo najboljše, je tista, ki nam daje dober občutek. Veseli smo, da imamo na drugi strani izvajalca, ki nas razume. Stvari se tako ne izgubijo v prevodu.

HORMANN

Every request is handled in a friendly and prompt manner, the orders are completed quickly and with high quality. We are very satisfied with the cooperation and can highly recommend the agency.

FINALIT

Z agencijo Julija imamo res dobre izkušnje, so neverjetno odzivni, zelo prijazni, prevodi so kakovostni in večkrat narejeni celo pred obljubljenim rokom, kar je za naše delo velikega pomena.

VALICON

Hitra odzivnost, strokovno in kakovostno opravljeno delo v dogovorjenih rokih ter prijazna komunikacija so razlogi, zakaj vas vedno znova izberemo za pomoč pri prevajanju in tolmačenju.

MIKRON

S Prevajalsko agencijo Julija redno sodelujemo že dlje časa. Odlikujejo jih odzivnost, profesionalnost in prijaznost. Prilagodijo se projektu in področju ter upoštevajo naše želje tudi glede najmanjše podrobnosti.

IDEARNA

Razlog za uspešno večletno sodelovanje so kakovostni, zanesljivi in hitri prevodi. Cenimo vašo odzivnost in prilagodljivost našim potrebam ter zelo profesionalen pristop.

HETA

S storitvami Prevajalske agencije Julija smo zelo zadovoljni, saj so zelo odzivni, strokovni in prijazni.

KRAS CARSO

Pogosto smo vezani na kratke roke oddaje posameznih gradiv, ki so zahtevane v tujem jeziku, in agencija Julija nam je v veliko pomoč, saj so njihovi zaposleni izjemno odzivni, prijazni in dogovorjeno tudi izpolnijo.

FAKULTETA ZA UPRAVO

Sodelujemo in se dopolnjujemo. S Prevajalsko agencijo Julija nam je lažje, saj lahko, ko pišemo, mislimo v svojem jeziku in vemo, da bo to enako razumljeno tudi v katerem koli drugem. Hvala.

DIALOG

Na Andragoškem centru Slovenije se redno odločamo za prevajanje zahtevnih besedil v angleščino. Najpogosteje sodelujemo z agencijo Julija, ki na poslana povpraševanja zelo hitro odgovori in naročeno storitev vedno opravi v dogovorjenem času.

ANDRAGOŠKI CENTER SLOVENIJE

Prevajalska agencija Julija je zelo kakovosten in zanesljiv izvajalec storitev prevajanja.

TPA

Z agencijo Julija sodelujemo dlje časa in smo zadovoljni z opravljenimi prevodi, ki so opravljeni strokovno in v dogovorjenem roku.

AVUS

S Prevajalsko agencijo Julija smo zelo zadovoljni, saj se na naša povpraševanja in naročila vedno hitro odzovejo, jih opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih.

SOFTWARE ONE

Prevajanje v turizmu je precej kompleksno, saj prevodi nikakor ne smejo biti dobesedni, temveč morajo biti besedila napisana v vseh jezikih enako doživeto. V Prevajalski agenciji Julija so prizadevni, sistematični in hitri.

SAVA HOTELS

Želite hiter prevod?

S prevajanjem lahko začnemo takoj!

Oddajte naročilo

Imate večje naročilo?

Pokličite, da se dogovorimo!

Vzpostavite stik z nami

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti